Tagtik

Melania reist ook niet mee naar G7-top en Singapore

Het is al van 10 mei geleden dat de Amerikanen hun first lady Melania nog in het openbaar zagen. Sindsdien stuurde ze wel een tweet de wereld in, met de boodschap dat het goed met haar ging, maar aan die tweet wordt weinig geloof gehecht.

Haar afwezigheid uit de spotlights leidt tot veel speculaties in de Amerikaanse pers. Volgens de kwaliteitskrant The Washington Post zou ze het Witte Huis zelfs hebben verlaten en zou ze zijn ingetrokken bij haar ouders die in een buitenwijk van Washington wonen.

Deze week daagde Melania ook niet op voor de sportdag op het Witte Huis. Dat maakte vrijdag ook nog bekend dat president Donald Trump dit weekend alleen doorbrengt in het presidentiële buitenverblijf Camp David.

Melania zal de komende weken in Washington blijven. Dat maakte haar woordvoerster Stephanie Grisham bekend. Bijgevolg zal ze deze week dus niet samen met haar echtgenoot afzakken naar het Canadese Québec voor de G7-ontmoeting én laat ze ook de top met de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un op 12 juni in Singapore aan zich voorbij gaan.

De ongerustheid over de gezondheid en het huwelijk van Melania Trump wordt hiermee alleen maar groter.

(Skwadra and Fausto by Tagtik/Source: Washington Post/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren