Tagtik

Messi negeert Belgisch voetbaltalent

Lionel Messi verblijft momenteel met de Albiceleste in Rusland om er twee vriendschappelijke wedstrijden te spelen ter voorbereiding op het WK voetbal. Volgens de Argentijnse voetbalgod zijn er slechts vier favorieten voor de komende wereldtitel.

Messi verblijft al in Rusland samen met de Argentijnse nationale ploeg. Binnen acht maanden vindt de eindronde van het wereldkampioenschap voetbal er plaats. De komende dagen speelt Argentinië vriendschappelijk tegen Rusland in Moskou en in Krasnodar bekampt het Nigeria.

De Argentijnen, die zich pas in extremis hebben kunnen kwalificeren voor het WK, behoren niet meteen tot de topfavorieten voor de wereldtitel. Messi ziet daarentegen slechts vier kanshebbers voor het prestigieuze WK voetbal van volgend jaar.

"De kanshebbers? Spanje, Brazilië, Duitsland en Frankrijk. Ik denk dat dit momenteel de selecties zijn die het meeste indruk maken, het beste voetbal brengen en over de meest getalenteerde spelers beschikken", zei Messi gisteren op de Argentijnse televisie.

(Skwadra, Dupk and LPR by Tagtik/Source: dhnet.be/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren