Tagtik

Michy moet even door het stof

Dinsdag keert Michy Batshuayi, door Chelsea uitgeleend aan Valencia, terug naar Engeland: op de tweede speeldag van de Champions League trekken Los Che naar Old Trafford, voor een duel tegen Manchester United.

Een duel met hoogspanning voor José Mourinho, de trainer van United, die flink onder vuur ligt na een nieuwe nederlaag afgelopen weekend tegen West Ham. Ook voor Batshuayi zal de wedstrijd met de nodige spanning worden aangevat: als huurling bij de club uit Mestalla zal hij zich in Engeland willen bewijzen. "Ik moet Chelsea laten zien hoe goed ik ben", zo verklaarde de Rode Duivel in een interview met de kwaliteitskrant The Times. "Ik ben niet van plan om bij Valencia te blijven. Deze uitleenbeurt is belangrijk voor mijn ontwikkeling. Ik wil terugkeren naar Chelsea als een betere speler."

De verklaring viel niet bij iedereen in goede aarde en Batshuayi stuurde dan ook een tweet (in het Spaans) de wereld in waarin hij zijn inzet voor Valencia in de verf zette.

"Ik heb gezegd dat ik me voor 10.000% concentreer op Valencia. IK wilde naar Valencia komen, en ALLEEN naar Valencia", zo laat 'Batsman' weten aan zijn 1,8 miljoen volgers op Twitter. "Ik wil hier tonen wat ik kan. Het enige wat ik zei of wilde zeggen is dat ik elke keer dat ik dit shirt draag, dat wil laten zien, omdat het vertrouwen dat ik hier heb gekregen uniek is. Je zult het zien op het veld."

Dinsdagavond krijgt hij alvast op Old Trafford de kans om het goed te maken bij de supporters van Valencia.

(Fausto by Tagtik/Source: The Times/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren