Tagtik

Moeder natuur verrast na 15 miskramen

Lindsay Vargas (35) en haar echtgenoot Brian (37) uit het Amerikaanse Nebraska probeerden al dertien jaar lang om zwanger te worden. Zo gaf het koppel in de loop der jaren maar liefst 500.000 dollar uit om een kind te kunnen krijgen.

Lyndsay en Brian werden niet gespaard van tegenslag. Zo kregen ze tot driemaal toe een 'neen' toen ze een kindje wouden adopteren, hadden ze dertien onsuccesvolle inseminatiepogingen en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

Na dertien jaar en een half miljoen dollar is het toch eindelijk gelukt. Toen een vrouw hen contacteerde met de vraag of ze haar ongeboren kindje wilden adopteren, kon het geluk van het koppel niet op! Op 15 oktober kregen ze zo de kleine Henley. Toch werden Lyndsay en Brian ook door moeder natuur nog verrast.

Lyndsay raakte immers plots zwanger en verwacht in april een tweeling. "We zijn er bijna aan kapot gegaan, maar het was het allemaal dik waard", zegt fiere moeder Lyndsay die een heus parcours heeft moeten afleggen om een kind, en weldra drie, te kunnen krijgen.

(Skwadra by Tagtik/Source: AD/Illustration picture: Go Fund Me)

Ook dit kan u interesseren