Tagtik

Moet Lukaku vakantie inkorten?

José Mourinho, trainer van Manchester United, is niet zo happy. De Portugees bereidt het nieuwe seizoen van de Red Devils voor in de States, maar voelt dat zijn ploeg, op minder dan twee weken van de eerste speeldag in de Premier League, nog helemaal niet klaar is.

Om te vermijden dat de Red Devils slecht aan het seizoen beginnen, roept The Special One zijn sterren die actief waren op het WK, nu op om hun vakantie in te korten. Marcus Rashford en Phil Jones kortten hun vakantie al met een week in en Mourinho roept spelers als Romelu Lukaku, Ashley Young, Marouane Fellaini, Paul Pogba en Jesse Lingard op om hun voorbeeld te volgen.

"De jongens genieten van een welverdiende vakantie, maar ik hoop dat ze zich goed verzorgen", aldus Mourinho bij The Times. "Ik hoop ook dat er eentje eerder terugkeert om de ploeg te helpen, want in het begin van het seizoen gaan we het moeilijk hebben."

In de States verloor Man United in de International Champions Cup al met 4-1 van Liverpool. Er volgen nog wedstrijden tegen Real Madrid in Miami en tegen Bayern München in Duitsland. Op 10 augustus speelt Man U op de eerste speeldag van de Premier League in eigen huis tegen Leicester.

(Fausto by Tagtik/Source: The Times/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren