Tagtik

{Morning} 11-jarig zoontje ziet hoe moeder sterft onder trein

Vrijdagnamiddag is in de buurt van Parijs een moeder onder een trein beland voor de ogen van haar 11-jarige zoon. Het jongetje zag alles gebeuren en moest opgevangen worden in het ziekenhuis.
 
Het is nog niet duidelijk of de vrouw viel of zelfmoord heeft gepleegd. De camerabeelden moeten duidelijk maken wat er precies is gebeurd. De feiten speelden zich af in het station van Bourg-la-Reine, zo’n 10 kilometer van het centrum van Parijs.
 
Enkele getuigen zagen de vrouw op de sporen springen toen die het stadion binnenreed. De brandweer kwam onmiddeliljk ter plaatse en ving het zoontje op. Hij verkeerde in shock. Vervolgens werd hij naar het ziekenhuis gebracht, waar even later ook zijn vader arriveerde. Het kind wordt de komende dagen pas ondervraagd, want momenteel is hij nog teveel onder de indruk van de feiten. De politie hoopt na de ondervraging meer duidelijkheid te krijgen over de feiten. 

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn. Telefonisch op het gratis nummer 1813 en online via zelfmoord1813.be. (Skwadra by Tagtik/Source: Belga/Illustration Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren