Tagtik

Niels Destadsbader: "Mensen hebben hun vooroordelen over mij opzijgeschoven"

Niels Destadsbader (29) is hot, en dan hebben we het niet alleen over de mening van zijn vele fans. Destadsbader is op enkele maanden tijd uitgegroeid tot dé populairste Vlaamse zanger van het moment en daar zit 'Liefde Voor Muziek' voor heel wat tussen.

Destadsbader leek in het VTM-programma Liefde Voor Muziek wel week na week de ene nieuwe hit na de andere te brengen. Zo doet zijn cover van 'Believe' van K's Choice het al wekenlang ontzettend goed in de hitlijsten. Maar ook het West-Vlaams kleedje waarin hij 'Out in the streets' van Coco Junior stak ('Ik Ben Van't Stroate'), galmt door menig radio.

Nu Destadsbader geliefd is geworden bij het grote publiek, blikt hij ook even terug op een donkere periode. Hij heeft immers enorm moeten knokken voor het nationaal succes dat hij nu oogst, net voor hij dertig wordt.

"Ik merk dat veel mensen hun vooroordelen aan de kant schuiven. De afgelopen jaren had ik al een groot publiek opgebouwd, maar nu zijn daar heel wat mensen bijgekomen die m'n muziek nog niet kenden. Die niet wisten dat ik m'n teksten zelf schreef bijvoorbeeld. Dat zij nu de weg vinden naar mijn muziek is het mooist mogelijke compliment", reageert Destadsbader enthousiast over zijn succes bij Dag Allemaal.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren