Tagtik

Ontslagen na een selfie met Messi!

Martin Galli, een Argentijn die sinds  2015 in Catalonië woont, is een grote fan van Lionel Messi. Hij had één grote droom: zijn held ontmoeten en dat moment vereeuwigen met een selfie met La Pulga.

Om die droom te verwezenlijken nam hij een baan aan bij het bedrijf dat op wedstrijddagen voor de catering in de loges van Camp Nou zorgt. Op 18 oktober, toen Barça Olympiakos ontving in de Champions League, zag Martin Galli zijn kans schoon.

In de coulissen van het stadion kwam hij de aanvoerder van de Albiceleste tegen. "Ik vroeg hem of ik hem mocht omhelzen en dat mocht," zo vertelt de man. "Ik hield hem stevig vast, maar ik trilde zo dat hij zei dat ik het rustiger aan moest doen. Ik heb hem bedankt voor de kwalificatie voor het WK en ik heb hem een brief overhandigd."

Twee uur later kreeg de Argentijn zijn C4 van zijn werkgever omdat hij zijn werkplek had verlaten om zijn droom te verwezenlijken. Met zijn verhaal is Martin Galli wel wereldberoemd geworden en staat hij in alle kranten over de hele wereld.

(DC met LpR/Source : L'Equipe/ Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren