Tagtik

"Overleden buschauffeur stond steeds klaar voor iedereen"

Zaterdagochtend raakte een Belgische skibus die op weg was naar Oostenrijk betrokken in een ongeval op de A3 in het Duitse Aschaffenburg. De bus botste op een traag rijdende vrachtwagen die voor hem reed. De Belgische chauffeur kwam hierbij om het leven. De tweede chauffeur wordt momenteel nog verzorgd in een Duits ziekenhuis. Alle andere passagiers hebben inmiddels het ziekenhuis mogen verlaten.

Het plotse overlijden van de 39-jarige buschauffeur Rudy Veugelen laat een grote leemte achter bij het familiale bedrijf Linden Cars. Het hele bedrijf is in rouw en is dan ook nog te hard getroffen om te reageren op het verlies van hun sympathieke collega.

Kim Taylor van de Belgische Federatie van Autocar en Autobus Ondernemers reageert daarom in naam van Linden Cars bij VRT NWS. "Iedereen is bijzonder hard aangeslagen door de dood van Rudy. Hij was altijd enthousiast en trots op zijn beroep."

"Niets was je teveel, we konden steeds op je rekenen. Je passie voor het beroep en je gedrevenheid waren een waar plezier. Hiermee zorgde je mee voor de vooruitgang van het bedrijf. Je stond steeds klaar voor de klanten en de collega's en en hielp waar nodig", schrijven de eigenaars van de getroffen busmaatschappij op hun Facebookpagina.

(Skwadra by Tagtik/Source: VRT NWS/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren