Tagtik

Pharrell Williams tweemaal naar zelfde Brusselse restaurant

De Amerikaanse zanger en muzikant Pharrell Williams verbleef deze week enkele dagen in België. De zanger van wereldhit 'Happy' trad immers samen met N.E.R.D. op Pukkelpop op.

Van het Limburgse Kiewit zakte Pharrell samen met zijn entourage tot tweemaal toe af naar Brussel om er telkens in het zelfde restaurant te gaan eten. Zowel donderdag als vrijdag ging Pharell Williams eten in het Brusselse restaurant 'Ricotta & Parmesan'. En daar zijn ze uiteraard in de wolken dat de Amerikaanse wereldster het eten zo lekker vond dat hij de dag nadien gewoon terugkeerde.

"We staan bekend in het artiestenmilieu. Eergisteren om 23 uur kwam hij binnen, met een entourage van zeven mensen, onder wie bodyguards. Het was een mooi moment", reageren de werknemers van het restaurant opgetogen bij VRT NWS.

Pharrell Williams is lang niet de enige superster die 'Ricotta & Parmesan' over de vloer kreeg. Eerder kwamen ook al David Bowie, ZZ Top en Pink Floyd er eten. Deze sterren kunnen er steeds terecht in een afgeschermd zaaltje, dat appreciëren ze ten zeerste, meldt de restaurateur.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren