Tagtik

Rottweiler bijt baby in buggy dood

Een rottweiler sprong over zijn omheining en verscheurde vervolgens een kind van amper één jaar oud. De gruwelijke feiten speelden zich af in de Australische stad Inverell.

De twaalf maanden oude Kamillah Jones lag zorgeloos in haar buggy toen haar moeder samen met haar kleine spruit genoot van een wandelingetje. Moeder en dochter waren van plan om te voet tot bij hun grootmoeder te gaan. Plots ontsnapte een rottweiler echter uit een tuin. Het opgefokte dier sprong over de omheining en spurtte naar de buggy. De rotweiller beet het kind verschillende malen, terwijl de moeder hem probeerde weg te jagen. Ook de moeder liep diverse beetwonden op door de hond die compleet buiten zijn zinnen was.

Uiteindelijk liep de rottweiler weg, maar baby Kamillah Jones verkeerde meteen in levensgevaar door de zware beetwonden. De hulpdiensten haastten zich naar de plaats van de aanval en brachten de zwaargewonde baby meteen de eerste zorgen toe. Op weg naar het ziekenhuis overleed de één jaar oude Kamillah Jones echter.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren