Tagtik

Stromae blijft op de sukkel

Stromae is nog altijd niet de oude. De Belgische popster voelt nog altijd de naweeën van een geneesmiddel dat hij twee jaar toegediend kreeg voor een optreden in Afrika, toen hij op toernee was met zijn 'Racine Carrée Tour'. Hij moest met spoed naar België terugkeren omdat hij last had van de nevenwerkingen van Lariam, een middel tegen malaria. En die nevenwerkingen zijn niet min: angstaanvallen, hallucinaties enzovoort.

Na enkele interviews in de Franse pers spreekt hij voor het eerst over deze periode in een documentaire die eind november uitgezonden zal worden op een Franse televisiezender.

"Mijn broer besefte dat er iets niet klopte. En ik denk dat als hij er niet was geweest, ik die nacht wellicht zelfmoord zou hebben gepleegd. Ik wik mijn woorden goed als ik dit zeg. Als hij er niet was geweest, dan had ik vandaag niet met u kunnen praten", zo zegt Stromae in de documentaire 'Malaria Business'.

Vandaag is de zanger aan de beterhand, ook al is hij niet helemaal genezen.

(Fausto by Tagtik/Source: Sudinfo/Picture: Belga)

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website http://www.zelfmoord1813.be.

Ook dit kan u interesseren