Tagtik

Studente (20) verdwijnt nadat ze gaat joggen

Drie weken geleden verdween de 20-jarige Mollie Tibbetts nadat ze ging joggen in haar woonplaats Brooklyn. De studente stuurde nog een Snapchatfoto naar haar vriendje, maar daarna verdween ze van de aardbol. Sindsdien startte een massale zoekactie naar de 20-jarige studente in de Amerikaanse staat Iowa, voorlopig zonder resultaat.

Op woensdag 18 juli werd Mollie voor het laatst gezien terwijl ze aan het joggen was. De studente droeg toen een donker loopshort, een roze topje en loopschoenen. Ze had ook haar telefoon en Fitbit mee.

Eerst dachten de speurders dat Mollie verdwenen was tijdens het lopen, maar haar broer Jack en een buurman verklaren nu bij ABC News dat de politie intussen vermoedt dat ze toch weer thuis is gekomen. Ze zou daar immers tot 22 uur huiswerk gemaakt hebben. Trackingdata van haar Fitbit zouden dit bewijzen.

De vader van het meisje vermoed dat ze ontvoerd werd. Hij richt zich in de pers dan ook tot de mogelijke dader. "Je bent vast bang, maar het beste wat je kan doen, is het niet erger laten worden en je aangeven. Laat haar gaan", zegt hij bij nieuwszender Fox News.

De beloning voor de persoon die de gouden tip levert die de zaak kan oplossen, is intussen opgelopen tot meer dan 300.000 dollar.

(Skwadra by Tagtik/Source: ABC News - Fox News/Picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren