Tagtik

Temptation-vrijgezellen: "We worden niet betaald en er is géén script"

Vlaanderen en Nederland zijn al wekenlang in de ban van de ongelofelijke wendingen in het nieuwste seizoen van Temptation Island. Zo was Aalstenaar Tim er rotsvast van overtuigd dat hij aan het einde van het VIER-programma zijn vriendin Deborah ten huwelijk ging vragen. De vier jaar durende relatie bleek echter niet bestand tegen de charmes van de wulpse Nederlandse vrijgezelle Cherish. Tim viel als een blok voor de blondine en heeft nu zelfs al trouwplannen met haar, bleek uit aflevering 12.

Kwatongen beweren dat de gebeurtenissen op Temptation Island geënsceneerd worden, maar dat weerleggen vrijgezellen Joshua en Tomas volledig tijdens een interview met het Nederlandse magazine Glamour. "'s Ochtends moesten we om de beurt quoten op het strand. De productie vroeg dan of er iets bijzonders gebeurd was bij de dates of feestjes. Ik vond die interviews best spannend. Ik had het gevoel dat wat ik zei tegen me gebruikt zou kunnen worden. De productie gebruikt natuurlijk alles om drama te creëren. Alles voor de kijkcijfers. Soms vraagt de crew wel om iets te herhalen, maar daar blijft het bij", vertelt Tomas. Ook Joshua bevestigt dit: "Soms wil men je woorden in de mond leggen. Zo van: zeg het eens op die manier, maar dat deed ik niet."

In de pers deden de wildste verhalen de ronde omtrent de vergoedingen die de vrijgezellen zouden krijgen voor hun deelname. Daar is echter niets van aan, zegt Joshua, die op Temptation Island meermaals met Megan het bed in dook.

"Als verleider word je niet betaald voor je deelname aan Temptation Island. Ik was twintig toen ik me aanmeldde. Ik deed mee voor de ervaring. Zo'n kans krijg je maar één keer. Daarbij: zo'n vakantie in Thailand kost duizenden euro's. Nu kregen we alles gratis. Alleen sigaretten moesten de rokers zelf betalen."

(Skwadra by Tagtik/Source: Glamour/Picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren