Tagtik

'Thuis' verliest personage

Het (mislukte) huwelijksfeest van Tom en Judith heeft voor een piek in de kijkcijfers van de VRT-soap 'Thuis' gezorgd en ook op de sociale media was het overspel van de bruidegom een fel besproken onderwerp.

Het feest was ook een heftige bedoening voor dokter Ann en haar veel jongere vriendin Jessica. Zij was duidelijk niet gewenst op de bruiloft en toen dokter Ann haar in beschonken toestand ook nog een aanzoek deed, was de maat vol voor Jessica: zij ging weg bij Ann.

Ditte Jaspers, de actrice die de rol van Jessica speelde, verdwijnt daardoor uit de serie. "Mijn laatste opnamedag was erg emotioneel", aldus Ditte bij Het Laatste Nieuws. "Tijdens de opnames viel het allemaal nog mee, maar na mijn laatste scène moest ik echt afscheid nemen en dat was toch moeilijker dan verwacht. Het blijft een einde van een mooi hoofdstuk."

De actrice herneemt nu haar rol in de musical 'Sisters of Swing' over de Andrew Sisters. Voorts zal ze stemactrice blijven en audities doen om andere rollen in de wacht te slepen.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren