Tagtik

'Thuis wegens ziekte', tot collega haar Facebook checkt ...

Een drie maanden zwangere Britse vrouw is al vijf weken thuis omdat ze last heeft van hyperemesis gravidarum, dat is extreme ochtendmisselijkheid die gepaard gaat met overgeven, hoofdpijn en gewichtsverlies. Een Facebookpost verraadt nu echter dat ze blijkbaar toch niet zo ziek is ...

"Compleet toevallig is zij vrienden op Facebook met een van mijn vrienden. Mijn vriendin heeft vanochtend enkele foto’s op Facebook gepost van haar vakantie in Griekenland, waar ze momenteel nog steeds is. En mijn collega staat op de meeste van die foto’s, aan het zonnen, eten, zwemmen in de zee, volleybal aan het spelen. Ze heeft me duidelijk geblokkeerd op Facebook, want ze is getagd in de foto's, maar ik kan niet op haar naam klikken", getuigt een collega anoniem in de Britse pers op woensdag.

"Ze krijgt haar volledige loon doorbetaald en wij moeten een interimkantoor betalen om haar te vervangen. Het is een klein bedrijf dat het moeilijk heeft en ik betwijfel of we deze maand enige winst gaan maken hierdoor", kinkt het.

Uiteindelijk besloot de collega om haar werkgever in te lichten over de opvallende foto's. Hij beraadt zich nog over een passende sanctie voor de 'brossende' zwangere vrouw.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren