Tagtik

Tieners gooien mindervalide van brug

De 19-jarige mindervalide Kayla Kendrigan beleefde zaterdag een ware nachtmerrie toen ze door vier van haar toenmalige vrienden werd vastgehouden in het Australische Whalan, op zo’n 40 km van Sydney. Kayla heeft een verstandelijke beperking en werd geboren met een kort armpje.

De zogeheten 'vrienden' van Kayla dwongen haar om in de koffer van een wagen te stappen. Vervolgens reden ze met haar naar een woning in Whalan. Daar mishandelde het viertal Kayla maar liefst zes uur lang. De gruwel bestond onder andere uit haar vastbinden op een stoel, blinddoeken, haar met een baseballbat slaan, haar stampen, en uiteindelijk zelfs messteken toedienen en haar haren afknippen.

Na deze mishandelingen werd ze opnieuw gedwongen in de koffer te gaan zitten, waarna ze na een autorit van Windsor Bridge gegooid werd in de Hawkesbury-rivier. Gelukkig slaagde de 19-jarige Kayla erin om naar de oever te zwemmen. In het ziekenhuis moest ze meerdere dagen behandeld worden voor wat ze beleefde tijdens deze horornacht.

De daders riskeren nu een hele zware straf. Brooke Brown (19), Matthew Lewthwaite (22), een meisje van 17 en een jongen van 16 worden verdacht van ontvoering en poging tot moord.

(Skwadra by Tagtik/Source: news.com.au/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren