Tagtik

Twee sterren naar Anderlecht

Marc Coucke heeft woensdag voor het eerst de lijnen uitgezet voor het nieuwe beleid dat hij bij Anderlecht wil invoeren.

De nieuwe voorzitter van paars-wit wil onder meer de supporters en de abonnees een uitmuntende culinaire ervaring bezorgen: in het stadion komen zes restaurants.

In het clubrestaurant van Anderlecht, Saint-Guidon, zal de Brusselse sterrenchef Christophe Hardiquest in de potten gaan roeren. Tot nu toe was hij chef in Bon-Bon, een restaurant met twee Michelinsterren en een quotering van 19,5 op 20 in de restaurantgids Gault&Millau.

Ook de bekende tv-kok Roger Van Damme, de Brusselse chef Albert Verdeyen en Wout Bru, een goede vriend van Coucke die al in Durbuy voor hem kookt, zullen in het Vanden Stockstadion voor culinaire hoogstandjes gaan zorgen.

Voor de gewone supporters komen er bij elke thuiswedstrijd ook meer foodtrucks in een speciale fanzone.

(Fausto by Tagtik/Source: De Standaard/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren