Tagtik

Veeg uit de pan voor Tielemans

Kan de transfer van Youri Tielemans naar AS Monaco een succes worden genoemd? Anderlecht verkocht vorige zomer de Rode Duivel aan de Monegasken voor 25 miljoen euro en die transferprijs schiep natuurlijk hoge verwachtingen. Verwachtingen die Tielemans ook in zijn tweede seizoen nog niet kan inlossen.

"De Belg ontgoochelt wedstrijd na wedstrijd en hij lijkt zijn zelfvertrouwen kwijt", zo schrijft L'Equipe na de 0-1 nederlaag van Monaco tegen Angers van dinsdag. Als cijfer kreeg hij amper 2 op 10.

Hetzelfde cijfer kende de Franse sportkrant toe aan Nacer Chadli die deze zomer bij Monaco belandde. "We kunnen niet zeggen dat hij zijn draai heeft gevonden na zijn vierde match bij Monaco. De Belg kon geen enkele aanvallende impuls geven aan de ploeg", aldus het harde verdict.

Door de nederlaag staat Monaco amper 16e in het klassement van de Ligue 1. De laagste plaats die de Monegasken na 7 speeldagen kenden sinds ze in 2013-2014 terugkeerden naar de hoogste Franse competitie, zo becijferde L'Equipe.

(Fausto by Tagtik/Source: L'Equipe/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren