Tagtik

Verkrachtte Gérard Depardieu 22-jarige?

De 69-jarige Franse acteur Gérard Depardieu wordt beschuldigd van tweevoudige verkrachting. Het slachtoffer, een 22-jarige comédienne wiens naam nog niet bekend werd gemaakt, beweert tot tweemaal toe verkracht te zijn geweest door de wereldberoemde Franse acteur.

Het 22-jarige slachtoffer is de dochter van een goede vriend van Depardieu en volgt acteerlessen op de school waar hij zelf lesgeeft. De vrouw zegt dat Depardieu haar advies zou geven en nodigde haar daarom uit in zijn hotelkamer in Parijs. De Franse acteur zou daarop de jongedame verkracht hebben.

Maandag stapte de vrouw naar de gendarmes van Lambesc, in de buurt van het Zuid-Franse Aix-en-Provence, om een klacht in te dienen voor verkrachting en seksuele agressie tegen Gérard Depardieu.

Depardieu ontkent echter deze aantijgingen met klem en neemt een advocaat onder de arm. Het vooronderzoek is nu in handen van het parket van Parijs. "Een idiote bewering", reageerde Depardieu donderdag op de Franse radiozender RTL. "Ik ben er absoluut van overtuigd dat mijn cliënt niets verweten kan worden, en dat hij van alle schuld zal worden vrijgepleit", weerlegt advocaat Hervé Temime de aantijgingen.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren