Tagtik

Vertrekt Odjidja alweer door inbraak?

Voetballer Vadis Odjidja-Ofoe heeft zijn carrière de afgelopen jaren volledig op de rails gekregen. Nadat hij in Polen uitgroeide tot dé absolute smaakmaker van de competitie, versierde de Belgische middenvelder van Legia Warschau afgelopen zomer een transfer naar de Griekse topclub Olympiakos. Na amper een halfjaar staat Odjidja echter alweer vertrekkensklaar.

Op sportief vlak doet Odjidja het uitstekend bij het Griekse Olympiakos. Het was coach Besnik Hasi die de Belg naar Griekenland haalde. Odjidja tekende er een contract voor drie seizoenen. Ook na het ontslag van Hasi, bleef Odjidja sterk presteren. Zo groeide hij uit tot onbetwistbare titularis en scoorde hij al eens en deelde hij twee assists uit bij Olympiakos, dat actief is in de Champions League.

Toch denkt de Belg aan een vertrek. Zaterdagvoormiddag kreeg hij in zijn woning in Athene immers inbrekers over de vloer. Hijzelf, zijn vrouw en vijf maanden oude dochter waren op dat moment gelukkig niet thuis. De ravage die de inbrekers achterlieten was echter enorm. Enkele weken geleden probeerde een dievenbende ook al in te breken bij Silvio Proto, Odjidja's Belgische ploegmaat bij Olympiakos. De buitenlandse spelers van de Griekse landskampioen lijken dan ook het doelwit te zijn geworden van een inbrekersbende.

Odjidja vreest voor de veiligheid van zijn familie en overweegt daarom om tijdens de winterstop andere oorden op te zoeken.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren