Tagtik

Voetbalsupporters delen klappen uit, buurvrouw reageert met azijnzuur

Zaterdagvond sloegen de stoppen door bij een vrouw die tegenover een café woont in het centrum van het Oost-Vlaamse Beveren. Ze was al lange tijd de overlast beu die cafégangers er volgens haar veroorzaken.

Een caféganger liep een ernstig oogletsel op toen de vrouw hem zondagavond te lijf ging met een fles azijn. Het irriterende goedje kwam in de ogen van het slachtoffer terecht. De feiten speelden zich zondagavond iets na middernacht af aan café Welkom in de Klapperstraat. Daar waren immers tientallen Waasland Beveren-supporters samengekomen om de overwinning tegen Antwerp te vieren.

Het feestgedruis zorgde voor geluidsoverlast in de buurt, waarop buurvrouw Vanessa Van Hule een eerste maal de supporters ging vragen of het mogelijk was om iets stiller te zijn. "Ik kreeg meteen bier over mij en ze maakten me uit voor vanalles. Vervolgens kreeg ik heel wat klappen. Mijn gsm is er zelfs van kapot gegaan. Uiteindelijk ben ik kwaad terug naar binnen gelopen en heb ik het eerste genomen dat in mijn keuken stond, blijkbaar een fles azijn", schetst de buurvrouw de situatie bij TV Oost.

(Skwadra by Tagtik/Source: TV Oost/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren