Tagtik

"Voorzitter Coucke moet uitleg geven"

De Anderlecht-supporters eisen uitleg van Marc Coucke na de tegenvallende resultaten van de laatste weken. De paars-witte aanhang wil de standpunten over de malaise horen van hun voorzitter. 
 
Op de parking van het Regenboogstadion in Zulte-Waregem willen enkele supportersverenigingen een gesprek aangaan met Anderlecht-voorzitter Marc Coucke. Ze sturen dit verzoek wellicht vanavond naar de man zelf. De geplande ontmoeting op 25 oktober komt te laat voor de supporters. Al is het nog maar de vraag of Coucke wil afspreken op een duistere parking ergens in Oost-Vlaanderen.
 
Hein Vanhaezebrouck was gisteren ook al kritisch tegenover het bestuur. "Een absolute leider, daarover beschikken we niet. We hebben wel voldoende jongens die bepáálde van die kwaliteiten bezitten. Vijf, zes spelers die samen dat leiderschap zouden kunnen op zich nemen en veeleisender zijn naar collega’s.” klonk het fel bij de Anderlecht-coach. Benieuwd hoe lang Hein deze situatie nog kan volhouden. (Skwadra by Tagtik/Source: HLN/Illustration Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren