Tagtik

Verstappen wil bij Red Bull blijven

In aanloop naar de Grand Prix van Mexico van dit weekend zei drievoudig wereldkampioen Max Verstappen dat hij “duidelijk van plan is” om bij Red Bull te blijven.

Ook al is zijn dominantie niet meer wat het ooit was, Max Verstappen is niet van plan om Red Bull de rug toe te keren, het team dat hem de afgelopen drie seizoenen naar de top van de wereld heeft gebracht. In een gesprek aan de zijlijn van de Grand Prix van Mexico van dit weekend gaf de Nederlander aan dat hij “duidelijk van plan is” om bij Red Bull te blijven – het team waar hij tot 2028 onder contract staat – ondanks de moeilijke tijden die het Oostenrijkse team momenteel doormaakt.

Hoewel de drievoudig wereldkampioen nog steeds aan de leiding gaat in de WK-stand (57 punten voorsprong op tweede Lando Norris), heeft hij veel minder marge op zijn rivalen dan in voorgaande seizoenen, met name omdat zijn wagen minder verschil maakt. "De andere teams hebben ons ingehaald,” vertelde hij aan AFP. "Ze hebben geweldig werk geleverd en hebben hun auto’s goed op orde."

(Redactie/L’Équipe via Tagtik/Pic: L'Equipe)

Fausto

Fausto

Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren