Tagtik

'Drie vissers kregen premie voor gouden tip verdwijning Natacha de Crombrugghe'

Sinds 24 januari was er geen spoor meer van Natacha de Crombrugghe, de 28-jarige Belgische jonge vrouw uit Linkebeek, die een trektocht maakte door de Colca Canyon, een diepe uitgestrekte kloof in het zuiden van Peru. Na negen maanden werden haar stoffelijke resten uiteindelijk aangetroffen in een rivier en wordt ze weldra gerepatrieerd naar België.

Uit de autopsie kon de exacte doodsoorzaak niet meer achterhaald worden omdat de stoffelijke resten in een te verre staat van ontbinding verkeren. Meer dan waarschijnlijk is ze tijdens een trekking langs de Colca Canyon, een diepe uitgestrekte kloof in het zuiden Peru, gevallen en werd ze meegesleurd door het woeste water van de rivier.

Volgens de Peruviaanse media hebben de ouders van de overleden Belgische intussen de premie die ze beloofden voor de gouden tip die naar hun dochter zou leiden, betaald. Drie Peruviaanse broers die op 21 september aan het vissen waren en de lichaamsresten ontdekten, zouden de 15.000 dollar, omgerekend zo’n 15.500 euro, gekregen hebben.

(Skwadra by Tagtik/Source: El Popular/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren