Tagtik

'Moskou wil Poetin van de macht verdrijven'

Op Russia 1 bedreigen Vladimir Soloviev en zijn team van pro-Poetin propagandisten de wereld dagelijks met represailles, met goedkeuring van het Kremlin.

Geconfronteerd met een situatie die verslechtert voor Rusland, roept Soloviev op serieuze, krijgshaftige toon om de hoofden van de verantwoordelijken:

“Het is niet genoeg om degenen die dingen verkeerd hebben gedaan op te sluiten, we moeten ook mensen aanstellen die begrijpen hoe ze het effectief, snel en duidelijk moeten doen, ongeacht in welk ministerie ze zullen werken of geroepen zullen worden.”

En Soloviev heeft het verder over het aftreden van Poetin.

“Het kan me niet schelen welke kleur een kat heeft, het belangrijkste is dat hij muizen vangt, Dus laten we overgaan tot concrete oplossingen, als dat het aftreden van de opperbevelhebber vereist,... ik heb niet zo'n salaris of het niveau om die beslissing te nemen, maar... laten we toch het beste nemen van wat we in het verleden hebben gehad aan ervaringen uit de grote tijdperken en het aanpakken met de methoden die nodig zijn om het hier en nu te doen.”

(SR and AmBar for Tagtik/Source: Russia 1/Photo: Pixabay)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren