Tagtik

TikTok-ster schenkt nier aan vriendje: hij dumpt haar vervolgens

Een jonge vrouw die haar nier schonk aan haar vriendje, onthult op TikTok dat hij haar nog geen jaar nadat ze zijn leven had gered doodleuk dumpte.

De 30-jarige Colleen Le plaatste een reeks video's op social media waarin ze het knotsgekke verhaal uit de doeken doet. Van haar niertransplantatie tot de relatiebreuk. 

Toen ze vijf jaar geleden met de man begon te daten, hoorde ze van zijn chronische nierziekte waardoor hij op 17-jarige leeftijd dialyse nodig had. Ze aarzelde niet en schonk de man één van haar nieren.

Zeven maanden na de operatie vertelde de man haar dat hij op vrijgezellenfeest ging met zijn kerkgroep naar Vegas. Omdat hij een diepgelovige christen was, maakte ze zich geen zorgen over die reis, zei mevrouw Le.

Maar een paar dagen later kwam haar vriend thuis om te bekennen dat hij haar had bedrogen in Vegas en om vergeving vroeg. "Veel ruzies later... heb ik hem uiteindelijk vergeven en hem een ​​tweede kans gegeven", zei de vrouw op TikTok. Drie maanden later dumpte de man haar echter en zei: "Als we voor elkaar bestemd zijn, zal God ons uiteindelijk weer bij elkaar brengen."

(Skwadra by Tagtik/Picture: TikTok)

@colleeeniie Replying to @christina_dimaggio ♬ You betrayed me - Noell

Ook dit kan u interesseren