Tagtik

Vrouw die op begrafenis opnieuw tot leven kwam alsnog gestorven (VIDEO)

Zeven dagen nadat ze tijdens haar eigen begrafeniswake plots op haar doodskist begon te kloppen, is de 76-jarige Bella Montoya uit Ecuador alsnog overleden.

Familie en vrienden namen op een begrafeniswake in Ecuador afscheid van een 76-jarige vrouw. Maar de dame die doodverklaard was, werd tijdens de begrafeniswake plots opnieuw wakker. 

De vrouw had een hartstilstand gekregen en reageerde niet bij de reanimatiepoging. De arts van dienst bevestigde Montoya’s dood. Maar tijdens de begrafeniswake begon de overleden vrouw na vijf uur plots hevig te ademen. Een video op sociale media toont hoe twee mannen de vrouw in de open kist te hulp schoten. De zoon van de vrouw vertelt in de Ecuadoriaanse pers hoe zijn moeder vervolgens met trillende handen rond zich reikte en opnieuw tot leven kwam. Ze krijgt zuurstof toegediend, reageert op vragen en haar hart is stabiel. De lokale media noemden het een ware verrijzenis.

De vrouw werd terug naar de afdeling intensieve zorg gebracht en onder “permanent toezicht” geplaatst. Zeven dagen nadat ze een eerste keer doodverklaard werd, is de vrouw nu echt overleden. 

(Skwadra by Tagtik/Picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren