Tagtik

Burenruzie Kortrijk: vrouw (30) opgepakt voor poging tot moord

Vrijdagavond liep een burenruzie in Kortrijk danig uit de hand. Een 65-jarige vrouw werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Een 30-jarige vrouw is opgepakt voor poging tot moord en diefstal.

De 65-jarige vrouw had haar beklag gedaan over haar overbuur, een man van 25. De vrouw kloeg over het vele volk dat bij de buurman over de vloer komt en belde daarvoor al enkele keren naar de woonmaatschappij.

De buurman had eerder op de dag al klappen gegeven aan de zoon van de vrouw. 's Avonds kwam het opnieuw tot geruzie. De 30-jarige zus van de overbuur viel de vrouw aan, gaf haar klappen en schoppen en sleurde haar bij de haren naar haar appartement. Daar werd ze voor dood achtergelaten. De zus nam ook de handtas en de sleutels van de vrouw mee. Medebewoners van het appartementsgebouw verwittigden de politie en de hulpdiensten.

In totaal werden aanvankelijk zes personen opgepakt, vier ervan worden voorgeleid wegens schuldig verzuim. De vrouw ligt nog altijd kritiek in het ziekenhuis: zij heeft een schedelbreuk opgelopen.

(Fausto by Tagtik/Source: Nieuwsblad, HLN/Picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren