Tagtik

Plopsaqua: ouders ontkennen dat ze kinderen onbewaakt achterlieten

De ouders zeggen dat ze wisten dat hun kinderen koorts hadden en overwogen naar het ziekenhuis te gaan als hun toestand niet zou verbeteren.

Het gezin uit Brussel ontkent dat ze hun kinderen deze zondag te midden van tassen in Plopsaqua onbewaakt hebben achtergelaten. De ouders konden het eveneens niet appreciëren dat er een ambulance werd gebeld.

De ouders beweren dat ze wisten dat hun kinderen wat onwel waren. De vader en moeder gingen vervolgens naar eigen zeggen niet ver daarvandaan zwemmen in het zwembad. De ouders beweren dat ze van plan waren om naar het ziekenhuis te gaan als hun toestand niet zou verbeteren.

Een gezin zonder geschiedenis
De familie is niet bekend bij de rechtbank en is nooit het onderwerp geweest van de minste melding. In tegenstelling tot wat eerder werd aangekondigd, werden de ouders van de twee peuters niet van hun vrijheid beroofd. Wel hebben de sociale diensten de opdracht gekregen om een ​​onderzoek op te starten om vast te stellen of de ouders geschikt zijn voor de opvoeding van hun kinderen.

Nadat ze de twee kinderen onbeheerd hadden aangetroffen in Plopsaqua in Hannuit, besloten parkmedewerkers om hulp in te roepen.

(Skwadra and Arlem by Tagtik/Source: L'Avenir/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren