Tagtik

Prins Harry is alweer terug in LA

Het lijkt op een waar blitsbezoek van prins Harry in het Verenigd Koninkrijk. De broer van kroonprins William is na enkele dagen alweer thuis in LA. De afgelopen dagen was hij terug naar zijn thuisland om de herdenking van zijn moeder bij te wonen. 

De prins onthulde in zijn thuisland een standbeeld van prinses Diana, dat hij samen met William onthulde. De broers arriveerden samen, maar de ceremonie was opvallend kort en de prinsen gaven geen speeches. De sfeer tussen hen was afstandelijk. Insiders maakten kort daarna bekend dat Harry en William daarna geen privégesprek meer hebben gehad, zoals aanvankelijk wel werd verwacht. "Harry dronk één glaasje champagne uit beleefdheid en vertrok daarna meteen.", klinkt het. "Hij zag er opgelucht uit toen hij de deur uit ging."

Britse royaltyfans hadden gehoopt op een verzoening tussen de twee zonen van Diana. Die kwam er echter niet. Hij werd gisterenavond alweer gespot op de luchthaven, waar hij zich klaarmaakte voor zijn vlucht richting Los Angeles. (Skwadra by Tagtik/Source: HLN)

Ook dit kan u interesseren