Tagtik

Spookrijdster reed wellicht bewust in op tegenligger

De 25-jarige vrouw die zaterdagmorgen een dodelijk ongeval veroorzaakte toen ze aan het spookrijden ging op de A19 in Ieper, in de Belgische provincie West-Vlaanderen, heeft wellicht met opzet een tegenligger aangereden.

De vrouw belandde op de afdeling intensieve zorgen, maar is aan de beterhand. Het ongeval eiste een zware tol in het gezin die in de tegenligger zat waar de spookrijdster op botste: een 63-jarige man was op slag dood, zijn 40-jarige echtgenote ligt maandag nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis, hun 13-jarige dochter raakte zwaargewond en blijft mogelijk gedeeltelijk verlamd, haar tweelingzus raakte lichtgewond.

De vrouw van 25 uit Menen is aangehouden voor doodslag en poging tot doodslag: op basis van haar getuigenis, het verslag van de verkeersdeskundige en het gesprek met een van de twee dochters gaat het parket ervan uit dat de vrouw met opzet de botsing veroorzaakte.

(Fausto by Tagtik/Source: Nieuwsblad, HLN/Illustration picture: Pixabay)

 

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je in België terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.

Denk je aan Zelfmoord? We zijn er voor je. Je kunt in Nederland met ons geheel anoniem bellen of chatten. Bel gratis 0800-0113 Chat met ons.

Fausto

Fausto

Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren