Tagtik

Vader laat zoontje (5) achter op parking om nachtclub te bezoeken

Een vader heeft zijn vijfjarige zoon achtergelaten op een parking om iets te gaan drinken met een paar vrienden in een nachtclub.

Volgens Actu Toulouse liet de vader zijn kind achter op de parkeerplaats van de nachtclub Sesquières. Het geschreeuw van het achtergelaten jongentje alarmeerde een bewaker, die onmiddellijk de politie verwittigde.

Toen de agenten arriveerden, vroegen ze de jongen waar zijn vader was. Het kind vertelde hen dat zijn vader naar vrienden in de club was gegaan om iets te drinken.

Nadat de vader zijn zoon had opgehaald bij de moeder van de jongen, was hij gestopt bij de nachtclub om iets op te halen. Wat bedoeld was als een korte stop, veranderde in een lange en pijnlijke wachttijd voor het kind.

In hechtenis gaf de vader zijn fout toe. Het Openbaar Ministerie in Toulouse besloot uiteindelijk om geen klacht tegen hem in te dienen.

“De vader had zijn zoon in de auto achtergelaten omdat het kind sliep. Hij was alleen van plan om iets op te halen en even wat te drinken met een vriend, wat ongeveer 20 minuten duurde. Hij is geen delinquent. Toen hij in hechtenis zat, stortte hij in en realiseerde hij zich zijn fout helemaal,” zei de officier van justitie.

(FVDV and QG for Tagtik/Source: Actu Toulouse/Picture: Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren