Tagtik

Sporten na je 40ste doe je zo

16 April 2023 09:18 Eens je op tramp 4 zit, kan je best rekening houden met enkele aandachtspunten die je voordien niet in overweging moest nemen.

Wil jij weten wat je op jouw leeftijd nog zou moeten kunnen?

16 April 2023 09:17 De Britse sportschoolorganisatie, Virgin Active, stelde een checklist van oefeningen samen om na te gaan hoe het gesteld is met je fitheid en gezondheid op een bepaalde leeftijd. Deze checklist komt voort uit onderzoek van de gezondheidsclub die bij 2.000 Britten ook peilde naar de sportmotivatie.

Asperges, zo at je ze nog niet!

12 April 2023 14:51 Asperges, het eerste witte goud is reeds gespot in de winkels! Deze groente met zijn zacht milde en licht zoete smaak, zijn voor velen een delicatesse! Wie een wat ‘sterkere smaak’ wenst, kiest voor de groene asperges. Je kan deze als onderdeel van een voorgerecht serveren: in een salade, quiche of ovenschotel. Ook als hoofdschotel worden deze asperges graag gesmaakt. Maar, je kan ze even goed klaarmaken op de barbecue. Ze passen dus ook perfect in de vegetarische keuken! Ga eens voor gegrilde asperges met dit receptje!