Tagtik

Katy Perry kleedt zich in Desigual in haar recente clip "Lifetimes"

De Amerikaanse popzangeres, geboren in 1984, debuteerde begin jaren 2000 stilletjes onder haar echte naam Katy Hudson, maar haar carrière kwam pas echt van de grond in 2008 met het album 'One Of The Boys'. Sindsdien zijn haar verkoopcijfers en miljarden (inderdaad) streams duizelingwekkend. Alleen Taylor Swift lijkt haar bij te kunnen houden...

In 2008 zette haar liedje 'I Kissed A Girl' (naar eigen zeggen gebaseerd op een persoonlijke ervaring) haar vader, een dominee, ongetwijfeld voor schut en bezorgde het haar de toorn van de puriteinse middens. Het leverde haar wel ook een nominatie op voor de Grammy Awards (VS) en de NRJ Music Awards in Frankrijk. Net als Lady Gaga en Dua Lipa is Katy Perry ook een mode-icoon geworden.

Ze kiest regelmatig voor gewaagde outfits die een buzz creëren, zoals vorige maand in Londen, waar ze niet alleen haar benen liet zien, maar ook het werk van Burc Akyol, een jonge afgestudeerde van het Institut Français de la Mode (Parijs).

Voor de video van haar nieuwste single 'Lifetimes' koos ze echter voor het Catalaanse merk Desigual, dat in haar geboortejaar werd gelanceerd. In de video laat ze een aantal modellen zien van de lente-zomercollectie 2025 die afgelopen juni in Barcelona werd gepresenteerd tijdens de jubileummodeshow van het merk.

(AK/ Picture: © Courtesy Desigual/Katy Perry)

Foto: Katy Perry draagt trots de zomer 2025-collectie van Desigual in haar laatste "Lifetimes" video (© Katy Perry/Desigual via Lede Company PR)

AK

AK

Journalist @Tagtik - Music, cullture, festivals

Ook dit kan u interesseren