Tagtik

Nog de hele week typisch herfstweer

Dinsdag wordt het gedeeltelijk tot zwaarbewolkt met verspreide buien. Deze kunnen soms vergezeld zijn van enkele donderslagen en plaatselijk vrij intens zijn. Het is vrij fris met maxima van 8 graden in de Ardennen tot 13 graden elders. De wind waait matig uit westelijke richtingen met rukwinden tot 50 km/h. Dat meldt het KMI.

Dinsdagavond en -nacht weinig verandering. Het blijft wisselvallig met verspreide buien. Na middernacht worden de buien minder met kans op meer opklaringen. De minima liggen tussen 5 graden in de Ardennen en 10 graden aan zee. De wind blijft zwak tot matig uit west tot zuidwest. Aan zee is de wind meestal matig uit noordwest.

Woensdag begint de dag met lage wolken in de Ardennen en elders brede opklaringen. In de loop van de dag komen er meer wolken, vergezeld van buien vanaf de Noordzee. De buien zijn eerst licht en plaatselijk maar worden frequenter en intenser op het einde van de namiddag en avond. De maxima schommelen tussen 9 of 10 graden in de Ardennen en 13 of 14 graden in Vlaanderen. De wind is eerst zwak tot matig uit zuidwest en wordt matig uit west tot noordwest.

(Skwadra by Tagtik/Source: KMI/Picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren