Tagtik

Rocklegende Jon Bon Jovi voorkomt dat vrouw zelfmoord pleegt

Rocklegende Jon Bon Jovi krijgt lof van de politie omdat hij een vrouw in nood hielp die op de rand van een brug in Nashville, Tennessee stond. 

De Metropolitan Nashville Police Department deelde beelden waarop te zien is hoe Bon Jovi en zijn team de vrouw hielpen, die gevaarlijk op de John Seigenthaler Pedestrian Bridge boven de Cumberland River stond. 

De 62-jarige Bon Jovi, die in de buurt was voor het opnemen van een videoclip, benaderde de vrouw, sprak met haar en hielp haar veilig terug op de brug. Nadat de vrouw veilig was, omhelsde Bon Jovi haar en verliet hij samen met haar de brug. 

De politie prees hem voor zijn rol in de redding en benadrukte het belang van gemeenschapszin om anderen veilig te houden.

(Fausto by Tagtik/Source: NY Times, BBC/Illustration picture: DPA picture alliance / Photoshot | -)

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je in België terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.

Denk je aan Zelfmoord? We zijn er voor je. Je kunt in Nederland met ons geheel anoniem bellen of chatten. Bel gratis 0800-0113 Chat met ons.

Fausto

Fausto

Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren