Tagtik

De nieuwe vlam van Donald Trump

Een influencer die zich bezighoudt met complottheorieën is de nieuwe muze van Donald Trump geworden. Deze 'beste vriendin' is Laura Loomer. De presidentskandidaat toont zich publiekelijk naast haar, in die mate dat zijn partij zich zorgen maakt.



Donald Trump heeft geen geheim gemaakt van zijn vriendschappelijke relatie met Laura Loomer sinds het debat met Kamala Harris. Laura Loomer is een 31-jarige extreemrechtse activiste die alomtegenwoordig is op sociale netwerken. Ze lijkt de voormalige president te aanbidden. Het is haar 'reden om te leven'. Haar duidelijke doel lijkt te zijn om hem opnieuw in de Oval Office te helpen. 



Deze invloedrijke vrouw kan de stemmen aantrekken van aanhangers van complot- en samenzweringstheorieën. Dat ze zo close is met Trump leidt echter tot irritatie binnen de Republikeinse Partij. Sommigen geloven dat hij door haar eerder de verkiezingen zou kunnen verliezen. Donald Trump had al geprobeerd om zijn 'vriendin' in zijn team op te nemen. Maar dat werd geweigerd. Nu staat ze heel dicht bij hem. En ondertussen kunnen we ons afvragen: "Waar is Melania in godsnaam?"

(Fausto with Olivier Duquesne – Source : La Dernière Heure & Courrier International – Picture : © picture alliance / Newscom | Louis Lanzano)

Fausto

Fausto

Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren