Tagtik

Brussel gruwelt van brutale verkrachting in gemeenschappelijke ruimte appartementsgebouw

Drie buurtbewoners vonden een jonge vrouw vastgeketend aan haar polsen en nek aan de radiator van een gemeenschappelijke wasruimte in een flatgebouw in het Brusselse Sint-Stevens-Woluwe.

Zondagavond werden enkele bewoners van het appartementsgebouw aan de Lenneke Marelaan in Sint-Stevens-Woluwe wakker door luid geschreeuw dat door merg en been ging. Ze verwittigden de politie en gingen op zoek naar wat er aan de gang was. Pas na een uur vonden ze een jonge vrouw, vooraan in de twintig, vastgeketend aan haar handen en nek aan de radiator van een gemeenschappelijke wasruimte. Ze blijkt het slachtoffer te zijn van een brutale verkrachting. Ze had enkel een t-shirt aan en ze zat helemaal onder het bloed.

Het slachtoffer woont op de vierde verdieping in het flatgebouw. Ze vertelde de politie dat ze haar was ging doen en dat de dader al in de wasruimte aanwezig was toen ze binnenkwam. Hij moet haar bedwelmd hebben met een geneesmiddel of drugs, want ze was even buiten bewustzijn. Toen ze weer bijkwam, besefte ze wat haar was overkomen en begon ze in paniek te roepen.

Een ambulance kwam ter plaatse en de ambulanciers gaven de jonge vrouw de eerste zorgen en namen haar vervolgens mee naar het ziekenhuis. De dader is kunnen ontsnappen, maar er werd een onderzoek geopend. 

(FVDV for Tagtik/Source: Nieuwsblad - Bruzz - HLN/Picture: Photo by Bernard Hermant on Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren