Tagtik

Van Kasteren: "Dat valt me tegen van Bart Wellens"

Tagtik) Hans Van Kasteren, ex-manager van Telenet Fidea, blikt terug op de verkoop van zijn ploeg Telenet-Fidea. Hij liet zijn ploeg over aan Sven Nys en volgens hem moet vooral Bart Wellens daar nu spijt van hebben.

In een kranteninterview blikt Hans Van Kasteren terug op de verkoop van zijn veldritploeg. De ex-manager van Telenet Fidea verkocht een jaar eerder dan gepland zijn ploeg en daarvoor waren er heel wat gegadigden.

Hij had de keuze uit drie opties: een verkoop aan Sven Nys, Bart Wellens of Nick Nuyens. Wellens had even geen zin meer in de cross, Nuyens wou Van Kasteren nog bij de ploeg houden en dus viel zijn keuze op Sven Nys die bovendien nog kon rekenen op de financiële steun van Golazo.

Volgens Van Kasteren zal Bart Wellens spijt hebben dat hij de ploeg niet overnam: een jaar later heeft hij met Steylaerts-Verona toch een eigen ploeg. "Het valt mij zelfs wat tegen van hem," zo zegt Van Kasteren in Het Nieuwsblad. "Ik had nooit gedacht dat Bart met zo’n eenvoudig team genoegen zou nemen. Hij zou moeten werken met Meeusen of Sweeck, niet met...  – met alle respect – dit niveau."

(DrK/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren