Tagtik

Vuelta: Menchov verliest meteen 24 seconden op Schlecks

29 August 2010 10:49 De nocturne door de straten van Sevilla was bijzonder stemmig voor de toeschouwers, maar verliep bijzonder nerveus voor de renners die meteen een ploegentijdrit voorgeschoteld kregen. Saxo bank zette een goede (derde) tijd neer en pakt 24 seconden op de concurrenten van Rabobank.

Vooruitblik Vuelta: broertjes Schleck tegen Menchov

28 August 2010 12:09 In de straten van Sevilla gaat vanavond de ploegentijdrit van start die de 75ste Vuelta op gang schiet. De hamvraag: laat Fränk Schleck (Team Saxo) zich in de individuele tijdrit weer ringeloren door Menchov (Rabobank) of schrijft hij voor het eerst een grote Ronde op zijn naam?

Zit Petacchi met Museeuw-syndroom?

26 August 2010 09:14 De 36-jarige Petacchi baarde opzien met zijn dubbele spurtwinst in de Tour. Bovendien won hij ook nog de groene trui. Maar wordt dit voor hem het "jaar teveel" zoals bij Museeuw? Hij wordt door het parket verdacht van geknoei met bloed en er wacht hem mogelijk een levenslange schorsing wegens het gebruik van perfluorocarbon

Gilbert zal Boonen missen

25 August 2010 17:14 Tom Boonen, die ruim een maand geleden aan de linkerknie werd geopereerd zal er zo goed als zeker niet bij zijn op het WK in Australië. Gilbert ziet dat als een nadeel.