Tagtik

1 Belg op 5 had al seks op skipiste

Uit een internationaal onderzoek blijkt dat Belgen zich niet door een sneeuwlaagje laten afschrikken als het gaat om de liefde bedrijven. Maar liefst één op vijf Belgische skiërs had al seks op de skipiste.

Radiopresentatrice Linde Merckpoel schrok net zoals ons van deze statistieken. Daarom vroeg ze de radioluisteraars van Studio Brussel om wat meer uitleg. Verscheidene Stubruluisteraars deelden schaamteloos hun ervaringen.

"In Sölden ooit op besneeuwde en bevroren zitbank beland... Stomende toestand beleefd in het donker. Maar.... s ochtends wakker geworden met knalrode en lichtjes verbrande poep van op dat ijs te zitten. Schitterende herinnering", klonk een anonieme getuigenis die radiostation Studio Brussel via sms binnenkreeg.

"We hebben het ooit gedaan in de skilift! Verder no comment 😉", was een andere getuigenis.

Ook een skileraar klapt uit de biecht via de Stubru-app. "Hey! Ik ben 6 jaar skimonitor en -animator geweest. Was bijna dagelijkse kost; naast de piste, in de gondeltjes, tijdens de snowscootertochtjes, etc. Ciao ciao 😎All the way in skilift! In zo’n eitje aan een kabel!"

Deze opmerkelijke getuigenissen geven alvast een nieuwe dimensie aan het woord 'wintersport'.

(Skwadra by Tagtik/Source: Studio Brussel/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren