Tagtik

28-jarige Belgische vermoord op vakantie in Canada

Amélie Sakkalis (28) uit Doornik berichtte op haar social media geregeld over haar trip in Canada. Twee weken geleden werd ze echter brutaal om het leven gebracht.

"Hallo! Ik ben vandaag toegekomen in Vancouver en alle herbergen lijken goed vol te zitten. Ik vraag me af of iemand me een nacht thuis wil ontvangen, de zetel is prima. En als iemand morgen naar Vancouver Island rijdt: ik betaal graag mee voor de benzine", was het laatste berichtje dat ze postte op social media.

Sinds november vorig jaar trok de avontuurlijke reizigster Amélie door Canada. Op 22 augustus van dit jaar verdween ze echter.

De Canadese politie trof op vrijdag 24 augustus het lichaam van een jonge blanke vrouw aan in Boston Bar, een gemeente op zowat 2.000 kilometer van Vancouver. Afgelopen donderdag werd duidelijk dat het om de 28-jarige Belgische Amélie Sakkalis ging. Wat er zich precies heeft afgespeeld, hoe en waarom ze vermoord werd, is nog steeds onduidelijk.

Een man werd opgepakt in de buurt van waar het slachtoffer gevonden werd. Hij is inmiddels vrij onder voorwaarden. Een bestelwagen die in de buurt werd gezien, werd eveneens in beslag genomen en wordt nog onderzocht.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren