Tagtik

3-jarig meisje dood teruggevonden

In de Amerikaanse staat North Carolina is in Pender County het lichaam van een meisje van drie terug gevonden op de bodem van een kleine watergeul.

Het meisje, Mariah Woods, werd maandagochtend als vermist opgegeven door haar moeder Kristy Woods. De avond ervoor had haar moeder haar in bed gelegd maar maandagmorgen om 6.00 uur was ze verdwenen. Enkele dagen later, op vrijdag, hielpen nog meer dan 700 vrijwilligers zoeken toen het gebied werd uitgebreid naar de omgeving rond het water.

Gisteravond kwam dan het trieste nieuws dat duikers van de FBI het lichaam van een driejarig meisje gevonden hadden. De gerechtsdokter moet het lichaam nog wel onderzoeken en identificeren maar zeer waarschijnlijk gaat het om Mariah Woods uit Jacksonville, die dan al vijf dagen vermist was. De plaats waar ze gevonden is, ligt op zo'n 40 kilometer van haar woonplaats.

De vriend van moeder Kristy, Earl Kimrey, werd gearresteerd op verdenking van obstructie van het onderzoek, het verbergen van een lichaam en een aantal andere aanklachten zoals het bezitten van gestolen goederen en diefstal.

Het arrestatiebevel luidt dat hij "het lichaam van Mariah Woods weghaalde van de plaats van overlijden en zowel haar dood als haar lichaam achterhield, wetende dat ze een onnatuurlijke dood was gestorven". Ook zou de vriend van Mariah’s moeder "het nagelaten hebben om de politie op de hoogte te stellen van haar overlijden en haar lichaam heimelijk verborgen hebben".

(Skwadra by Tagtik/Source: CNN/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren