Tagtik

40.000 pakjes niet op tijd onder kerstboom

Veel Vlamingen bestelden hun kerstcadeaus online. Bpost zag zelfs een verdubbeling van het aantal te leveren pakjes in vergelijking met vorig jaar. Maar liefst 40.000 kerstpakjes raakten echter niet voor Kerstmis bij hun bestemmeling.

Zo was er Patrik die op 10 december een grote televisie van Samsung bestelde via de promoties van Telenet. De levering van het toestel zou normaal gezien zes dagen later gebeuren. "Die dag kregen we de melding dat de levering via PostNL uitgesteld zou worden tot maandag. Maar maandag was er nog steeds geen televisie. Dinsdag ook niet. En woensdag ook niet. Intussen worden wij al de hele tijd van het kastje naar de muur gestuurd. Wij hadden op kerstavond dus geen grote televisie om met de familie naar 'Home Alone' te kijken", doet hij ontgoocheld zijn verhaal in Het Nieuwsblad.

Sophie (30) bestelde het boek 'The Day after Tomorrow' bij Bol.com als kestcadeau. Het pakje zou vrijdagavond 22 december moeten geleverd worden, ruim op tijd voor Kerstmis dus. "Maar Bol.com liet weten dat PostNL vertraging heeft en dat er 40.000 pakjes liggen te wachten in het sorteercentrum."

(Skwadra by Tagtik/Source: Het Nieuwsblad/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren