Tagtik

8 jaar cel voor 'spaghettiverkrachter'

Een 59-jarige man is donderdag veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf voor de verkrachting van zijn twee ex-stiefdochters.

Jean C. (59) uit Lanaken draaide jarenlang drugs in de spaghettisaus van zijn twee stiefdochters. Vervolgens verkrachtte hij hen. De gruwelijke feiten kwamen aan het licht nadat er plots beelden van opdoken in een drugszaak.

De beelden en foto's waar het gerecht haar hand kon op leggen, dateren van de periode 2003 tot 2006. Stiefvader Jean mengde grote dosissen drugs in de maaltijden van zijn stiefdochters Agneta en haar jongere zus, waarna hij ze misbruikte en ze zich er achteraf niets meer van herinnerden. Het jongste slachtoffer was amper 14 jaar.

De twee slachtoffers hadden door de drugs waarmee hun stiefvader hen verdoofde, helemaal niet in de gaten dat ze misbruikt werden. Pas in 2015 werden ze als slachtoffer in deze zedenzaak plots opgeroepen door de politie om te getuigen. In het kader van een drugsonderzoek vond de politie immers beelden en foto's van het misbruik op een geheugenkaartje in de camera van de dader Jean C.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren