Tagtik

'Al Arbi en Fallah mogen Bad Boys regisseren'

Adil El Arbi en Bilall Fallah genieten momenteel nog volop van hun succes met kaskraker 'Patser'. Toch wenkt al een nieuw project.

Patser heeft er een straf openingsweekend op zitten: in slechts 5 dagen trok de film al 82.000 mensen. Alleen de derde film van De Kampioenen deed het met 120.000 bezoekers in zijn openingsweekend beter. De film met onder meer Matteo Simoni in een van de hoofdrollen, kwam vorige week uit in 37 zalen in Vlaanderen en Brussel.

Kinepolis Film Distribution meldt dat geen enkele film in het recente verleden zo snel zoveel bezoekers trok. Het maakt de vergelijking met 'De Premier' (50.000 bezoekers) en 'Het Tweede Gelaat' (62.000 bezoekers in het eerste weekend).

Wat al even in de lucht hing, wordt vandaag bevestigd door het doorgaans goed ingelichte filmmagazine 'Empire' en de filmwebsite 'Deadline': meer dan waarschijnlijk zullen Adil El Arbi en Bilall Fallah de nieuwe Bad Boys-film mogen regisseren. Volgens Empire hebben de Belgen hun deal met Sony Pictures zo goed als rond.

De productie van Bad Boys zou in augustus van start gaan. El Arbi en Fallah zullen omringd worden door echte toppers zoals hoofdrolspelers Will Smith en Martin Lawrence, Jerry Bruckheimer zal de productie voor zijn rekening nemen en Chris Bremmer is scenarioschrijver.

(Skwadra by Tagtik/Source: Deadline - Empire/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren