Tagtik

Anderlecht wacht een gepeperde rekening

Anderlecht is op teambuildingstage naar de Ardennen. Aanvankelijk was een stage ter voorbereiding van de play-offs in Spanje gepland, maar die werd geannuleerd. Maar toch krijgt die annulatie mogelijk een staartje: het hotel dat Anderlecht reserveerde, eist immers dat paars-wit de rekening betaalt.

Anderlecht reserveerde kamers voor 50 personen in het vijfsterrenhotel Principe Felipe, het stageoord in La Manga waar de club al vijftien jaar lang zijn winterstage houdt. Het hotel weigerde een vraag van Manchester City omdat het de voorkeur gaf aan Anderlecht, een trouwe klant.

"Niet alleen hielden we het hotel vrij voor hen, we bestelden ook al het eten en reserveerden onze trainingsaccommodatie", aldus Chad Harper, de sportief directeur van La Manga Club, bij Het Nieuwsblad. "Ons werd gezegd dat de voorzitterswissel bij Anderlecht aan de basis ligt van de afzegging, maar dat is ons probleem niet. Dat geld zijn we kwijt."

De volledige som zou enkele tienduizenden euro's bedragen, maar mogelijk komen de twee partijen nog tot een compromis. En dan moet Anderlecht nog maar hopen dat zij volgende winter opnieuw naar het Principe Felipe mogen.

(Fausto by Tagtik/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren