Tagtik

Astrid keert terug naar Vlaanderen

Astrid Coppens leeft momenteel nog 'the American dream' samen met haar echtgenoot Bram Coppens in Malibu. Daar kan binnenkort echter verandering in komen want Astrid overweegt om terug te keren naar België.

Van zodra het proces tegen haar ex-man achter de rug is, wil Astrid Coppens opnieuw naar Vlaanderen verhuizen. Dat zegt het bekende model in Het Belang van Limburg. "Een gezin stichten en kinderen opvoeden, het lijkt me beter dat in Vlaanderen te doen. Vlaamse scholen zijn veel beter", zegt Astrid zelfverzekerd.

De afgelopen maanden vertoefde Astrid opnieuw lange tijd op Belgische bodem. Ze speelt immers een rol in de film 'Verborgen Verlangen' en de opnames van deze film van regisseur Maarten Moerkerke gebeurden in België. Door opnieuw wat tijd hier door te brengen, begon ze het dagelijkse leven in België opnieuw te appreciëren. "Ik had nooit gedacht dit te zeggen, maar ik heb vastgesteld dat ik Vlaanderen in al die jaren echt heb gemist. Vooral de eerlijkheid van de mensen is hier zo anders. Normen en waarden zijn dingen die ze in de States precies zijn vergeten. Vroeger stond ik daar niet bij stil, maar het deed deugd om de Vlaamse mentaliteit weer te omarmen."

(Skwadra by Tagtik/Source: Het Belang van Limburg/Illustration picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren