Tagtik

Balotelli is gevoel voor humor niet kwijt

Het is stil rond voetballer Mario Balotelli. En dat is goed nieuws. De inmiddels 27-jarige Italiaanse aanvaller lijkt zijn zotte jaren te zijn ontgroeid, en daar kan de vroeger zo verguisde spits zelf ook wel om lachen.

Balotelli maakt na vele omzweringen nu al even het mooie weer bij het Franse Nice. De Italiaanse spits scoorde dit seizoen al 15 keer in alle competities samen. Wat vooral opvalt, is dat het vooral naast het veld bijzonder kalm is geworden rond de ex-speler van onder meer Inter, Manchester City, AC Milan en Liverpool.

Balotelli postte deze week een grappige cartoon op zijn Instagramaccount waarop te zien is hoe hij in een shirt van Manchester City vuurwerkpijlen afvuurt op een huis. Daaronder staat diezelfde SuperMario, maar dan met gewone pijlen die hij in een shirt van Nice simpelweg in de roos schiet. Veel mooier kan een cartoon niet beschrijven hoe de carrière van Mario Balotelli er de afgelopen jaren uitzag.

Toen Balotelli voor Manchester City speelde, had hij zich immers eens met vuurwerk en enkele vrienden geamuseerd in de badkamer. Het resultaat van de afgebrande badkamer ging toen de hele wereld rond en Balotelli werd sindsdien nog meer het mikpunt van spot. Met deze cartoon neemt hij voorgoed afscheid van die fratsen.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Instagram)

 

😂😂😂

Een bericht gedeeld door Mario Balotelli🇮🇹🗿👪 (@mb459) op 10 Jan 2018 om 2:50 (PST)

Ook dit kan u interesseren